4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Denne helgen ble alle de store europeiske ligaene ferdigspilt. Det betyr at det eneste som gjenstår av europeisk toppfotball denne sesongen er finalen i Champions League mellom Liverpool og Real Madrid førstkommende lørdag. Det betyr at flere og flere nok begynner å glede seg til VM, men det er fortsatt en del tid igjen til avspark i Moskva den 14. juni. Her ser vi litt på hva som skjer før den tid.

Norsk fotball

Det er selvsagt mye som skal skje i norsk fotball før den tid, for her i landet er vi nå i ferd med å gjøre ferdig sesonginnledningen. I Eliteserien skal det spilles tre nye runder før spillerne tar VM-pause, mens det skal spilles fire runder i en OBOS-liga som kommer til å fortsette å være aktiv under VM. Mjøndalens iranske keeper Sosha Makani var aktuell for den iranske VM-troppen, men den drømmen gikk ikke i oppfyllelse. Det betyr at ingen klubber fra OBOS påvirkes av VM. Det kommer selvsagt gode kamper fra begge nivåer før VM. Allerede i morgen er det toppkamp mellom Viking og Aalesund, mens Vålerenga – Lillestrøm og Rosenborg – Brann står på programmet denne helgen.

Finale

Men det som nok kommer til å få mest oppmerksomhet kommende helg er selvsagt finalen i Champions League, der Real Madrid er de store favorittene. Liverpool har ikke vært her siden 2007. Da tapte de for Milan, som fikk tatt en revansj for det legendariske finaletapet i 2005. Real Madrid er selvsagt langt mer vant til å håndtere en anledning som dette, og det er veldig forventet at det vil vises på banen. Men da Liverpool slo Milan i finalen i 2005 var også Milan store favoritter. Liverpools lag var nok langt svakere enn årets, og Milan var nok like sterke som Real Madrid er i dag. En finale er og blir en finale, men vi blir veldig overrasket om Real Madrid ikke blir mester for tredje år på rad. Det vil i så fall bety at de hvite tar sitt trettende mesterskap, hvilket er langt mer enn noen andre. Laget med neste flest mesterskap er Milan, med syv pokaler.

Oddsing

Et VM blir ikke det samme uten noen innsatser her og der. Vi har allerede nevnt noen gode og interessante objekter her og her, men de gode innsatsene er selvsagt ikke begrenset til de vi plukket ut her. En innsats på noen utfall du har tro på er den aller beste måten å gjøre et VM ekstra spennende (som om det ikke var spennende nok fra før). Men det kan gi deg noe mer, nemlig en veldig god anledning til å sette deg godt inn i lagene som skal spille. Ved å gjøre skikkelige undersøkelser før du leverer spillene dine vil du komme til kampene i mesterskapet med langt mer bakgrunnskunnskap enn de fleste andre, og den typen bakgrunnskunnskap gir deg en helt fantastisk fin følelse under mesterskapet. Derfor synes vi at noe av det viktigste du kan gjøre frem mot VM er nettopp dette.

Similar Posts