4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Norsk fotball har så vidt kommet i gang i 2018, og det er allerede klart for den første runden i cupen. Det begynner allerede i dag når Moss skal spille hjemmekamp mot Kråkerøy. Alle som følger med på fotball vet hva disse rundene betyr, nemlig muligheter for noen skikkelige skreller og cupbomber her og der. Her ser vi litt på hva som skal skje denne uken.

Ranheim kan vise seg frem

Lille Ranheim ligger stadig foran storebror Rosenborg på tabellen i Eliteserien, og i cupen vil de også ha muligheten til virkelig å vise seg frem. Spørsmålet er om en klubb som fremdeles kan komme til å bli involvert i en nedrykkskamp kan koste på seg å bruke for mange ressurser på NM. Men i morgen vil vi nok se at de faktisk satser på å komme til neste runde, da det er bortekamp mot Kvik som gjelder.

Vestfossen låner Isachsen

I Søndre Buskerud er det Mjøndalen og Strømsgodset som er de store rivalene, og det vonde blodet mellom dem er blant det verste i norsk fotball. Derfor kan vi se på det som en gest når Mjøndalen, som skal spille bortekamp mot Flint, har lånt ut Isachsen Stadion til Vestfossen når de skal møte Strømsgodset i morgen. Vestfossen tapte serieåpningen mot Valdres 1-4 på hjemmebane på lørdag.

Lokaloppgjør i Rogaland

Viking har for øyeblikket opphørt å være Rogalands mest dominerende lag, men kulturelt henger nok siddisenes dominans fremdeles igjen. Det som nå er OBOS-laget Viking skal reise til Madla i morgen. På Jørpeland, som er mest kjent for å ligge i nærheten av Preikestolen får besøk av et annet lag som har vært store i Rogalandsfotballen, nemlig Bryne. Bryne er nå i 2. divisjon. Flyplasskommunen Sola får også ganske så fint besøk, når Sandnes Ulf skal komme for å forsøke å få en god cupsesong. Rogalands nye storklubb Haugesund skal spille bortekamp mot Skjold.

Hvem har flest titler?

Hvilket lag som har flest titler i Norgesmesterskapet er noe omdiskutert, for det avhenger av hvordan man teller. Med unntak av under andre verdenskrig har turneringen blitt spilt siden 1902, og i den perioden har Odd tatt flest mesterskap med 12 finaleseire. Det finnes dog de som argumenterer for at turneringen ikke ble et virkelig mesterskap for hele Norge før i 1963. Før dette året hadde nemlig Nord-Norge vært ekskludert fra deltagelse fordi NFF mente av avstandene var for store til at det var praktisk mulig å ha med lagene fra nord. Derfor vil nok Rosenborg sine tilhengere hevde at det er de som har fleste titler i det virkelige norgesmesterskapet, for siden den gang har de tatt ti titler. I den perioden har Odd bare tatt en eneste tittel. Det skjedde i 2000. Utover disse vet vi selvsagt om mange tidligere vinnere, men noen obskure navn finner vi selvsagt også på listen. For eksempel har Ørn, som i dag heter Ørn-Horten, tatt fire titler, den siste i 1930. Det flere enn for eksempel Bodø/Glimt og Tromsø, og like mange som Molde og Vålerenga. Frigg og Mjøndalen har også tre mesterskap hver, alle fra før andre verdenskrig.

Similar Posts