4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I kveld kommer det vi har ventet på helt siden VM 2018 ble blåst av i juli, nemlig avsparket i Champions League 2018/19. Mens noen av gruppene har sine ganske klare favoritter er det andre vi ikke kan være veldig sikre på. Her ser vi på noen av de mest spennende kampene som spilles i kveld. Merk at klokkeslettene er endret fra tidligere. Kampene har nå avspark klokken 18:55 og 21:00.

Inter – Tottenham

Dette er definitivt en kamp mellom et lag som tidligere har vært en kjempe og et lag som kan være på vei til å bli det. Internazionale Milano er en av de virkelig store klubbene i europeisk fotballhistorie, og er kjent for å ha vært tilholdssted for verdensstjerner som Zlatan Ibrahimovic, Ronaldo (den brasilianske) og Javier Zanetti. Det er mye lengre mellom de store navnene i troppen de har til rådighet i dag, men alle som følger internasjonal fotball vet likevel at man skal ha stor respekt for navn som Samir Handanovic, Mauro Icardi, Radja Nainggolan og Ivan Perisic. Begge lag kommer til denne kampen med et inntrykk som skal rettes opp. Mens Tottenham nå har gått på to tap på rad i Premier League, mot Watford og Liverpool, kommer Inter rett fra et tap mot Parma denne lørdagen. Avspark klokken 18:55.

Liverpool – Paris Saint Germain

Dette er to lag med store ambisjoner som blir kastet rett ut i det. Mens PSG nok ble ekstremt skuffet over å bli slått ut i åttendedelsfinalen av den kommende mesteren Real Madrid i fjor sitter nok Liverpool-supporterne sin bitterhet over det som skjedde i finalen i fjor fremdeles hardt i. Denne kampen vil bli ekstremt viktig for å skape et momentum for begge lag, og de bør klø etter å vise seg frem. Dette er en kamp mellom to outsidere til å ta pokalen med seg hjem. Avspark klokken 21:00.

Galatasaray – Lokomotiv Moskva

Foretrekker du tyrkisk raki eller russisk vodka? Gruppe D, med Lokomotiv Moskva, Porto, Schalke 04 og Galatasaray er kanskje ikke den mest sexy gruppen årets mesterskap har å by på, men den er nok til gjengjeld den aller mest åpne. Schalke 04 og Porto er definitivt favoritter til å gå videre, og det betyr at laget som gjør det best i kampene mellom disse to også vil være det laget som har muligheten til å lage en liten overraskelse og gå videre til kvartfinalen. Altfor overraskende ville det nok ikke ha vært om en av dem skulle klare det, men vi må nok si at vi har mest tro på tyrkerne i denne omgang. Laget som har hatt veldig kjente navn som Hakan Sukur (som har en arrestordre på seg etter beskyldninger om deltagelse i kuppforsøket mot president Erdogan), Fatih Terim og Gheorghe Hagi i troppen, leder den tyrkiske ligatabellen etter fem runder. For Lokomotiv Moskva går det ikke på langt nær like godt i Russland. Etter syv runder er jernbanearbeidernes lag helt nede på 10. plass. Avspark i Istanbul klokken 21:00.

Similar Posts