4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Eliteserien

Etter det som alt i alt må kunne anses som en god uke for norsk fotball i kvalifiseringsrundene til de europeiske cupene er det nå på tide å konsentrere seg om Eliteserien igjen. Med to unntak har vi ingen kamper mellom to lag som ligger svært nær hverandre på tabellen. Men med de veldig små avstandene som nå skiller lagene jevnt over skal det utrolig lite til for å snu opp ned på mange av situasjonene, så flere av kampene kan være starten på store oppturer og nedturer for flere av lagene.

Serielederen starter runden

Laget som i snart 30 år har dominert norsk fotball, Rosenborg, skal sammen med Sogndal få æren av å åpne den 17. runden i Eliteserien 2017. Det skjer klokken 15:30 på Fosshaugane på lørdag. For gjestene er det helt klart hva som står på spill. De er nødt til å ta seire i hver eneste runde for å fortsette å holde Molde og Brann på den komfortable avstanden de nå har dem. Sogndal vil på sin side komme seg så langt vekk fra nedrykksstriden som mulig. Før denne runden er de tre poeng over playoffplassen. Det gapet vil de gjerne øke. Oddsen på at de skal klare å gjøre det med en hjemmeseier på lørdag ligger jevnt over på rundt 5.

Nedrykksstrid i Sandefjord

En av de aller morsomste kampene der mest står på spill vil vi få se i Sandefjord på søndag. Klokken 18:00 er det avspark mellom Sandefjord og Tromsø. Gjestene ligger på 15. plass med 14 poeng, mens vertene ligger to plasser over med 18 poeng. Målforskjellen vil nok uansett forhindre Tromsø fra å komme opp på playoffplass denne søndagen, men med en kamp mindre spilt enn Kristiansund vil det være nok med uavgjort i hengekampen dersom de skulle vinne denne søndagen samtidig som Kristiansund taper for Vålerenga på mandag. Oddsen på seier for Tromsø ligger på rundt 3, mens hjemmeseier ligger i området rundt 2,35.

Hvem skal holde følge med RBK?

Det er gode muligheter for at minst ett av de tre lagene som holder et visst følge med Rosenborg vil bli hektet av på søndag. Molde bør kunne slå Strømsgodset uten altfor mange anstrengelser, men Brann-Sarpsborg er en mer åpen affære. De har begge 27 poeng og er dermed fem poeng bak RBK. Det betyr at dersom serielederne skulle vinne på Fosshaugane på lørdag vil taperen av denne kampen brått ligge åtte poeng bak. Vi kan nok i så fall slå fast at det aktuelle laget er ute av tittelkampen. Et uavgjortresultat er knapt noe bedre, og det vil i bunn og grunn være ekstremt dårlig for begge lag.

Kan Viking klatre?

Viking har vært fortapt i bunnen av tabellen hele sesongen, men med ett poeng forrige runde kan vi kanskje ha sett tegn til en begynnende klatring. De ligger syv poeng bak Kristiansund før helgens runde, men en ikke altfor usannsynlig borteseier mot Odd vil kunne redusere dette gapet til fire poeng. I så fall er Viking i alle høyeste grad tilbake i kampen om å forbli i Eliteserien. Oddsen på seier til Viking ligger på rundt 5.

Similar Posts