100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Denne helgen ble fjerde runde av FA-cupen som kjent unnagjort. Selv om vi hadde en god liste med kamper der det potensielt kunne ha blitt en stor bombe, fikk vi ikke se noen av dAe aller største. Men det var nære på med en ny London-basert flause.

Tottenham reddet av Kane

Tottenham sine supportere har nok godtet seg stort over at regjerende cupmester Arsenal gikk ut allerede i tredje runde, særlig med tanke på at det var Nottingham Forest som ble for sterke. Men denne runden var Spurs farlig nær ved å gå gjennom en enda større flause enn den Arsenal presterte. Det var Newport County fra League Two som var motstander da Vertonghen, Dier, Kane og Llorente marsjerte ut på Rodney Parade. Laget Tottenham stilte var på ingen måte svakt, men til pause sto det 1-0 til hjemmelaget etter et mål av Padraig Amond. Tottenham brukte lang tid på å hente inn den ledelsen. Harry Kane scoret først i det 83. minutt, og Spurs må dermed ut i en helt unødvendig omkamp. Neppe det de har mest lyst til midt i kampen om topp fire i Premier League og med to kamper mot Juventus som også nærmer seg.

Få lyspunkter for The Hammers

Det har ikke akkurat vært en sesong med stor medgang for West Ham. Bilic ble til slutt sparket, og han ble erstattet av en David Moyes som mange nå har begynt å se på som en vits. Selv om skotten har fått West Ham opp på 11. plass er det bare fire poeng ned til Southampton på 18. plass, så slutten av sesongen blir ekstremt spennende. FA-cupen var det som kunne ha blitt et lyspunkt for supporterne. Da det var Wigan, laget som leder League One, som kom opp av bollen i trekningen var de nok ganske fornøyde. Men to mål av det nordirske landslaget kultfigur Will Grigg sendte Moyes og West Ham ut av FA-cupen 2017/18, og sesongen ser dermed ut til å bli en nedtur. At Millwall spilte uavgjort mot Rochdale og dermed har muligheten til å gå lenger enn sine rivaler hjelper neppe stort på humøret.

Ekstra kamp for Swansea

Det er gode muligheter for at vi vil få et walisisk lag også i Premier League 2018/19, men muligheten er vel så stor for at det laget kommer til å hete Cardiff som at det kommer til å hete Swansea. Selv om de fikk en veldig god seier mot Liverpool forrige mandag tok de ikke med seg den flyten til kampen mot Notts County. Laget som spiller på Meadow Lane og ligger på andreplass i League Two skulle ha vært en veldig overkommelig motstander for et lag som spiller i Premier League, men kampen viste at så ikke var tilfellet. Selv om det var Swansea som først tok ledelsen fulgte Notts County opp i det 62. minutt med et mål av Jonathan Stead. Det blir med det en omkamp på disse to lagene. For et Swansea som ligger nederst i Premier League er ikke det den bruken av krefter de hadde foretrukket.