4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

De 16 lagene som fortsatt er med i kampen om Europas gjeveste klubbtrofe ble trukket ut til åttedelsfinaler mandag 11.desember. Alle forhåndsfavorittene er med, og blant de 16 lagene er det også noen små overraskelser i Basel og Sjakhtar.

Mandagens trekning ble som følger:

  • Juventus – Tottenham
  • Basel – Manchester City
  • Porto – Liverpool
  • Sevilla – Manchester United
  • Real Madrid – PSG
  • Sjakhtar – Roma
  • Chelsea – Barcelona
  • Bayern München – Besiktas

Basert på trekningen kan vi umiddelbart se at noen av favorittene ikke kommer til å spille mye mer Champions League enn disse to kampene i 2018. Det er jo ingen tvil om at det absolutt mest spennende oppgjøret spilles i Madrid og Paris. Med andre ord går kvartfinalene uten et av de to lagene man hadde forventet skulle kjempe om finaleplass. Et annet oppgjør det knytter seg stor spenning til er Chelsea mot Barcelona. Også her vil vi oppleve at et av de som var å regne med heller ikke spiller kvartfinale i 2018.

Juventus – Tottenham

To meget gode lag som denne sesongen har vist de kan spille gnistrende fotball når alt klaffer. Juventus kan få problemer i London, Tottenham skal få sitt å slite med i Italia. Det laget som gjør det best på bortebane går videre. Svak favoritt blir Juventus.

Basel – Manchester City

Basel overrasket stort og positivt i gruppespillet, men dette tror vi blir for tøft. Manchester City herjer i PL og viste seg som langt bedre enn naboen sist søndag. Klar favoritt her blir Manchester City.

Porto – Liverpool

Vi tror Porto må levere årsbeste hjemme for å slå ut Liverpool. Kanskje er ikke forsvaret til Liverpool det beste, men offensivt er de til tider fantastiske. Dette kan bli det oppgjøret med flest mål, og et lite favorittstempel til Liverpool.

Sevilla – Manchester United

Sevilla nok ta med seg et godt utgangspunkt fra Spania til nord England, for United er et gjerrig godt organisert lag bakover. Imidlertid må United levere på sitt beste, helst med Pogba på banen, for å komme seg videre. United blir en ørliten favoritt her.

Real Madrid – PSG

Den absolutt vanskeligste kampen å spå utfallet av. PSG herjer i Frankrike og Real Madrid er ikke like suverene og gode som de siste sesongene. Normalt ville dette vært et oppgjør som spanjolene kunne rive i filler, men vi tror PSG er i bedre stand til dette nå. Favoritten er fra Paris.

Sjakhtar – Roma

Sjakhtar slo Manchester City når City allerede var klare, men vi tror allikevel at Roma skal få sitt å slite med. Sjakhtar på sitt beste kan levere to gode kamper og gi italienere trøbbel. Roma er en liten favoritt.

Chelsea – Barcelona

Det fjerde engelske laget som er med. Chelsea sliter hjemme i England mer enn forventet, og her møter de en fotballovermakt tror vi. Over to kamper vinner Barcelona.

Bayern München – Besiktas

Bayern München er ikke helt seg selv denne sesongen heller, men dette oppgjøret tar de hjem. Besiktas er også en liten overraskelse, men kommer neppe til å overraske tyskere som gjerne spiller kvartfinaler. Bayern München tar seg videre.

Hva tror du?

Similar Posts