4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det ble en vanvittig spennende avslutning på gårsdagens avgjørelse av gruppe D, og Diego Maradona fortsetter å komme i søkelyset 32 år etter Guds Hånd. Det er nå klart at Argentina skal møte Frankrike i åttendedelsfinalen, mens danskene skal møte Kroatia. I kveld er det klart for en ny runde med gruppeavgjørelser, der svært mye kan skje.

Skjebnetid for Tyskland

Det må ha vært ekstremt bittert å være svensk på lørdag. Frem til det siste sparket på ballen hadde svenske holdt tyskerne til uavgjort, noe som ville ha vært et veldig stort skritt mot å spille åttendedelsfinale. Men i fem minutter på overtid satt Toni Kroos inn et frispark fra skrå vinkel, og sikret dermed tyskerne seieren. Det var viktig for dem, for i kampen mot Mexico tapte tyskerne som kjent 1-0. Da mexicanernes mål ble satt inn bak Manuel Neuer var jubelen i Mexico by så stor at det slo ut på Richters skala. Sverige slo Sør-Korea i sin første kamp. Det betyr at Mexico før dagens kamp mot Sverige står med seks poeng, mens Tyskland og Sverige begge står med tre. Naboene våre må nok slå Mexico for å gå videre, men også da vil de være avhengige av å få bedre målforskjell enn Tyskland. Mexico kan også ryke ut av gruppespillet om både Tyskland og Sverige vinner med to mål, så det eneste som ikke kan skje i gruppe F er at Sør-Korea går videre. Mexico – Sverige og Tyskland – Sør-Korea har begge avspark klokken 16:00 i dag.

Brasil må være fokuserte

Før mesterskapet startet lanserte vi Brasil som vår favoritt til å ta med seg trofeet hjem. Det er en spådom vi fortsatt står ved, selv om de i aller høyeste grad må holde fullt fokus i kveldens kamp mot Serbia. Stillingen i gruppe E før kveldens kamper er at Brasil ligger på førsteplass med fire poeng, hvilket er samme poengsum som Sveits. Bak sveitserne ligger Serbia med tre poeng og Costa Rica med null. Brasil har med andre ord hele sin skjebne i egne hender, og vi tror det er mye som skal til for at den tapende bronsefinalisten fra 2014 ryker ut av VM allerede i kveld.

Men det er langt ifra umulig, og et tap for Serbia er kanskje ikke så vanskelig å se for seg som mange tror. Minst ett av de virkelig store lagene pleier tross alt å ryke ut i gruppespillet, men om det skjer i kveld tror vi det er mer sannsynlig at det er Tyskland som ryker. Sveits vil etter all sannsynlighet slå ut et Costa Rica som kun har æren å spille for, noe som gjør Brasil – Serbia til den virkelige nøkkelkampen i denne runden. Vinneren av denne gruppen skal møte laget som kommer på andreplass i gruppen som spilles klokken 16:00, som sannsynligvis blir Tyskland eller Sverige. Andreplassen i denne gruppen skal møte vinneren av forrige gruppe, noe som sannsynligvis blir Mexico. Brasil – Serbia og Sveits – Costa Rica begynner begge klokken 20:00.

Similar Posts