4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Selv om vi må vente på omkampene som spilles den 16. og den 17. januar før vi får vite alt helt sikkert, er nå den neste runden av FA-cupen 2018 trukket. Igjen gleder vi oss til en nydelig runde, og vi ser også noen muligheter for bomber og overraskelser.

Lett for United

På 21. plass i League Two ligger det et lag som heter Yeovil Town. De spiller sine hjemmekamper på Huish Park, en arena som tar 9 500 folk, hvorav litt over 5 000 er sitteplasser. Etter at de slo Bradford på lørdag er de klare for å få virkelig stort besøk på denne arenaen i fjerde runde, for da er det Manchester United som kommer på besøk. Etter at Jose Mourinho mot slutten av kampen klarte å sette inn målene som ga dem en seier på 2-0 over Derby er det altså denne motstanden som venter dem i neste runde. Man kan ikke akkurat si at åpningskampene har vært for harde for dem.

og for City

Vi må vente på utfallet av en returkamp før vi får vite hvem serielederen skal møte i neste runde. Mansfield Town fra League Two holdt nemlig Cardiff som ligger på tredjeplass i Championship til 0-0 på lørdag, og det på Cardiff sin egen hjemmebane. Det betyr at vi må vente til den 16. januar før vi får vite hvem som blir City sin motstander, men vi vet allerede at serielederen får bortebane. Og uansett hvem som går videre er muligheten for en bombe definitivt til stede, men med den store ledelsen de har bør Manchester City være veldig motiverte til å gå for The Double.

Leeds’ banemenn skal prøve seg på Spurs

At Leeds United ikke er den klubben den engang var har vi visst om i ganske lang tid nå, men at det skulle gå som langt som det vi så på søndag er nok supporterne meget misfornøyde med. Det ble et tap på 2-1 borte mot Newport County fra League Two. Tottenham vant på sin side greit 3-0 i nostalgikampen mot Wimbledon på søndag. Vi får se om Newport County klarer å ryste nok et stort engelsk fotballnavn.

Premier League på Anfield

Liverpool var dog ikke like heldig som de tre nevnte. For dem blir det en motstander fra Premier League i neste runde, nemlig West Bromwich Albion. De har allerede slitt en gang mot dem denne sesongen, så det blir spennende å se hva som vil skje når de møtes i en sammenheng som dette. For begge klubbene bør FA-cupen gis prioritet, så dette blir morsomt.

Favoritter

Å peke ut en favoritt i en turnering som FA-cupen er selvsagt veldig vanskelig. Men når vi ser Manchester City sin form i ligaen er det vanskelig ikke å se for seg at dette fort kan bli en sesong der vi ser The Double i England. Liverpool, Manchester United, Chelsea og Tottenham er selvsagt også kandidater, men hvilke outsidere ser vi? Det er vanskelig å si, men det ville jo ha vært morsomt om Leicester City nok en gang skulle klare å ryste de store ved å ta et trofe.

Similar Posts