4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Fra torsdag 14. juni til finale søndag 15. juli blir vi forhåpentligvis servert en fotballfest; en VM turnering med høydepunkter, drama, spenning og festfotball. Vi har tatt en titt på gruppene og gjort oss noen tanker. Selv om vi ikke får se Norge har vi tre nordiske lag å heie på; Danmark, Sverige og Island.

Gruppe A

Russland – Uruguay – Egypt – Saudi-Arabia. La oss si det med en gang, vi blir forbauset om ikke Russland og Uruguay går videre. Russland er sterke og Uruguay bør også ha et sterkere lag enn de to øvrige. Hvem som vinner av de to er ikke lett å si, men de bør klare de to første plassene.

Gruppe B

Portugal – Spania – Iran – Marokko. Her må Portugal og Spania være soleklare favoritter. Portugal vant forrige EM og Spania er det eneste laget i gruppe B som kan matche naboen i vest. Vi tror Portugal vinner gruppa foran Spania, mye takket være verdens beste (?) og mest effektive spiller, Ronaldo.

Gruppe C

Frankrike – Peru – Danmark – Australia. Frankrike skal vinne gruppa, og er nok sulten på revansje etter finaletapet i EM. Danmark fikk nok en drømmetrekning, i den forstand at vi mener Åge Hareide bør sikre avansement på bekostning av de to øvrige lagene. Blir Danmark eneste nordiske lag videre?

Gruppe D

Argentina – Kroatia – Island – Nigeria. Kroatia er undervurdert, og Argentina har Messi blant flere stjerner. Island var forrige EM store sensasjon. De vant kvalifiseringspulja, landet med drøyt 300 000 innbyggere. Argentina bør vinne, så blir kampen om avansement mellom Kroatia og Island. Kan «vikingene» fra Nord bli en sensasjon igjen?

Gruppe E

Brasil – Sveits – Costa Rica – Serbia. Som i gruppe D er Sveits en mulig undervurdert nasjon her. Brasil er jo alltid med, men hadde en hanglete kvalifisering. Reiser laget og supporterne gråtende hjem er det Sveits og Serbia som går videre, men vi er mer spent på hvem som følger Brasil av de to. Beklager Costa Rica.

Gruppe F

Tyskland – Mexico – Sverige – Sør-Korea. Tyskland – ferdig snakket! Ikke for å foregripe VM resultatet allerede, men Tyskland som verdensmester i 2018? Spørsmålet er vel om Sverige klarer å plukke ned både Mexico og Sør-Korea og følge etter? Her er spenningsmomentet hvem som blir nr. 2 – men vi får heie på «søta bror»!

Gruppe G

Belgia – England – Tunisia – Panama. Belgia har utviklet seg til å bli en tøff motstander for de fleste, noe vi tror England skal få merke. Det er et eller annet med EM og VM når det gjelder England, landet så mange elsker på grunn av fotballen. Om England lykkes fullstendig så vinner de gruppe G, men om ikke både Belgia og England tar seg videre vil det være en sensasjon her. De to øvrige skal etter alle solemerker bli knust i denne gruppa.

Gruppe H

Polen – Colombia – Senegal – Japan. Er dette en av de mest åpne gruppene? Polen må finne seg i å være en liten favoritt her, men alle de tre andre lagene kan stelle i stand trøbbel. Spenstige Colombia, det litt ukjente Senegal og sjarmerende Japan bidrar nok til at dette blir en av de morsomme gruppene å følge. Skal vi tippe Polen og Colombia?

Similar Posts